Grotel’s Speeddate

Grotel's Genieten

Evenementen

Grotel's Speeddate

 

Grotel's Speeddate

Grotel´s Speeddate:

Wat leuk, je gaat speeddaten! Wanneer je bij ons aankomt worden de mannen en vrouwen gescheiden opgevangen, zo blijven je dates tot het laatste moment een verrassing, spannend! Nadat je genoten hebt van een welkomstdrankje gaat het dan echt beginnen!

De vrouwen nemen plaats aan tafel waarna de mannen aanschuiven. Elke date duurt ongeveer 4 minuten, waarna er kort de tijd is om te wisselen. De mannen wisselen van tafel, de vrouwen blijven gezellig zitten.

Na een aantal dates is er een pauze, een mooi moment om even bij te praten met je vriend(in) of overige deelnemers over je dates! In de pauze wordt door ons team van Grotel's Genieten gezorgd voor een lekker hapje.

Maar misschien waren die 4 minuten bij die ene date wel veel te kort, maak dan gebruik van de na-borrel om nog iets meer van de ander te weten te komen.

Aanmelden:
Om je aan te melden stuur je een mail naar info@grotelsgenieten.nl. In deze mail vermeld je:
- Je leeftijd
- Je naam
- Je geslacht
- In welke leeftijdscategorie wil je deelnemen
- Je telefoonnummer
Is je aanmelding in goede orde ontvangen dan krijg je hier van ons bericht van. Aanmelden kan tot uiterlijk 28-10-2024

Belangrijke informatie:
Bij de eerste date ontvang je een "datekaart". Hierop kun je invullen of je een date nog eens wilt zien of niet. Na afloop lever je deze kaart in. Wanneer beide deelnemers ingevuld hebben de ander nog eens te willen zien, dan delen wij later naam en telefoonnummer. Als een van beide aangeeft de ander nog eens te willen zien dan delen wij geen informatie.

De kosten voor het speeddaten bedragen €19,50 per persoon, dit is inclusief een welkomstdrankje en hapjes tijdens de pauzes. De overige dranken zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Je wordt rond 19.00 uur verwacht voor de welkomstborrel, deze zal tot 19.30 duren. Aansluitend starten we met daten.

28-10-2024 is de laatst mogelijke datum om je in te schrijven.
Op 04-11-2024 is de speeddate voor de leeftijdscategorieën 27-35 jaar & 33-40 jaar.
Op 06-11-2024 is de speeddate voor de leeftijdscategorieën 40-50 jaar & 47-56 jaar.